У рамках вивчення дисципліни «Міжнародні стандарти прав людини», було організовано інтелектуальну гру – «Гра на мільйон …».

22 квітня 2024 року

 22 квітня 2024 року, доцентом Сергієм Кідаловим була організована та проведена інтелектуальна гра – «Гра на мільйон …».Участь прийняли 3 групи першого курсу юридичного факультету.

Основні цілі даної гри, це: - підвищення знань про права людини; - розвивати навички «візуальної грамотності», навички слухання і комунікативні навички; - сприяти співчуттю і повазі до людської гідності.
Основні правила даної гри включали: - серед зображень, які будуть запропоновані команді треба обрати одне, та підготувати доповідь, які в повній мірі повинна розкрити основні складові зображення, однак відповідно до Загальної декларації право людини та Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод; - виступ команди повинен був бути не більше 5 хвилин, водночас з можливістю задавання питань їхніми опонентами.
Система оцінювання включала обґрунтованість доповіді, командні навички, вміння спікерів виступати перед опонентами, креативність та вміти влучно задати питання або переконливо надати відповідь.
Взагалі, дана інтелектуальна гра пройшла доволі цікаво, студенти перевірили свої знання з міжнародного права прав людини та спробували реалізувати їх через практичні дискусії зі своїми опонентами.
Переможцями стали студенти 1 групи 1 курсу, які у важкій боротьбі лише на 2 бали обійшли своїх опонентів з 4 групи.
Доцент Сергій Кідалов
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook