Відвідали НУБІП України і переконалися, що це найкращий заклад вищої аграрної освіти в нашій державі

22 квітня 2024 року
Завершуючи навчання в аграрному коледжі, у нас постає питання про здобуття подальшого освітнього ступеня за фахом технолога з виробництва і переробки продукції тваринництва. Який же заклад обрати? У листопаді минулого року професор кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві Вікторія Мельник запросила нас прийняти онлайн участь у заході, який проводили в Національному університеті біоресурсів і природокористування України для випускників коледжів – «День відритих дверей». Прослухавши виступи ректора НУБіП Станіслава Ніколаєнка і декана факультету тваринництва та водних біоресурсів Руслана Кононенка нас зацікавила перспектива навчання у цьому закладі та подальшого успішного працевлаштування за здобутою спеціальністю. І 18 квітня цього року ми приїхали до столиці України на черговий День відкритих дверей у НУБіП.
 
 
 
Перед поїздкою до Києва нас охоплювало хвилювання, адже більшість з нас шістьох вперше відвідували столицю. Але постійна комунікація з завідувачем кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві Вадимом Лихачем, викладачами і співробітниками кафедри допомогла нам успішно долучитися до всіх запланованих і проведених заходів як адміністрацією університету, так і факультету.
В ошатній актовій залі у третьому навчальному корпусі університету, розмістившись у партері, в ряду майже біля сцени, ми з захопленням слухали виступ ректора НУЬІП, Станіслава Ніколаєнка, про багаторічну історію університету, сьогодення і перспективи розвитку, провідні місця в міжнародних і національних рейтингах, видатних випускників, внесок колективу у підтримку Збройних Сил України та студентів і викладачів, які наразі захищають державу. Олексій Соломка,  відповідальний секретар приймальної комісії університету, доповів про особливості вступної кампанії у 2024 р. та акцентував увагу на основних правилах вступу. Очільник сенату Студентської організації Олександр Вертелецький натхненнорозповів про всі переваги студентського життя в університеті.
 
 
 
Після цього, у першому навчальному корпусі декан факультету тваринництва та водних біоресурсів Руслан Кононенко і заступники декана (Микола Войналович і Василь Бочков) наче в родинному колі спілкувалися з нами, розповідаючи про велику значущість спеціальностей «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та «Водні біоресурси», переваги навчання на факультеті та майбутнє успішне працевлаштування.  
 
 
 
 
Ми оглянули лекційні аудиторії, ознайомилися з навчальними та науковими лабораторіями, а також відвідали стайню, отримавши масу позитивних емоцій від спілкування з кіньми різних порід.
 
 
 
 
 
 
І, звичайно, ми прогулялися алеями ботанічного саду університету, де найбільше нас вразили квітучі магнолії, сакури. Слід зазначити, що квітучі сакури нам траплялися у різних куточках на території університету.
 
 
 
 
 
 
Отже, відвідавши Національний університет біоресурсів і природокористування України ми остаточно визначилися, що будемо навчатися саме тут, на факультеті тваринництва та водних біоресурсів!
 
 
 

Інна Пухир,

студентка Мирогощанського аграрного фахового коледжу 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook