Колектив юридичної клініки та кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства прийняли участь у Дні відкритих дверей до НУБіП

5 квітня 2024, 10:29

 4 березня 2024 року університет проводив День відкритих дверей до НУБіП України. На даний захід зібралися більше 1500 потенційних абітурієнтів – випускників шкіл Києва, територіальних громад Київщини, Черкащини, Харківщини, Сумщини та інших областей.

Всі вони були запрошені до актової зали університету, де перед входом був облаштований так званий «ярмарок факультетів». Кожен факультет презентував свої цікавинки та особливості від навчання. Юридичний факультет зустрічав абітурієнтів практичними майстер-класами від криміналістичної лабораторії та юридичної клініки «Захист та справедливість». Школярі мали змогу побачити проведення збірку відбитків пальців та як за допомогою різних засобів здійснюється помічення купюр для виявлення хабарництва. На даному заході брали участь: декан юридичного факультету професорка Олена Яра; доцент кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства та керівник юридичної клініки Сергій Кідалов; асистентка кафедри адміністративного та фінансового права, докторка філософії у галузі права (PhD) Надія Стасюк та студенти юридичного факультету.

Вже в актовій залі вітаючи гостей, ректор Станіслав Ніколаєнко представив університет, його історію і видатних випускників, матеріально-технічну базу і численні можливості для студентської молоді.

Відповідальний секретар приймальної комісії Олексій Соломка розповідав про терміни вступної компанії 2024, важливі моменти вступу, складання національного мультипредметного тесту, бонуси, що їх надає участь у Всеукраїнській олімпіаді НУБіП тощо.

На кінець даного заходу виступив голова сенату Студентської організації НУБіП Олександр Вертелецький, який поділився з абітурієнтами деталями університетського життя.
Вже після зустрічі в актовій залі, абітурієнти пішли знайомитися з факультетам та кафедрами.
Взагалі, захід пройшов на досить високому рівні, абітурієнти мали змогу не тільки познайомитись з факультетами університету, а ще й відчути результати, які вони можуть отримати від навчання в НУБіП України.

 


Керівник ЮК Сергій Кідалов
 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook