22 квітня - тиждень англійської мови. Відкрите засідання гуртка «Подорож країнами і континентами»

27 квітня 2015, 9:58

      22 квітня о 15 годині в 24 аудиторії навчального корпусу №1 відбулося відкрите засідання наукового гуртка «Подорож континентами і країнами», яке підготували члени гуртка та запрошені студенти І, ІІ та ІІІ курсів ОКР «Бакалавр» напряму підготовки «Філологія» гуманітарно-педагогічного факультету під керівництвом доцента кафедри романо-германських мов і перекладу Бабенко Олени Вікторівни.

    Тема заняття – «Весна і кохання у світі англійської поезії та музики». Подорожуючи на уявній машині часу, відбулося знайомство з видатними поетами. Cтуденти в ролях Джеффрі Чосера, Вільяма Шекспіра, Джорджа Гордона Байрона, Персі Біші Шеллі, Джона Кітса та Роберта Бернса розповіли про життя та творчу діяльність талановитих поетів. Учасники продемонстрували чудове читання сонетів, віршів англійською та українською мовами, а також виступили зі своїми музичними номерами акапельно та під гітару.
Музичні відеосюжети, прикрашання аудиторії, костюми студентів створювали атмосферу незабутнього свята. А сценка з «Ромео і Джульєтти» під середньовічні звуки, мерехтіння свічок і магічні слова про кохання і вірність нікого не залишила байдужим і зірвала бурхливі оплески.
У результаті багато нової інформації та безліч позитивних емоцій отримали як учасники, так і гості.

 


Бабенко О.В.,  к.філол. н., доцент,

члени наукового гуртка
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook