ПЕРСПЕКТИВИ ПОДАЛЬШОЇ СПІВПРАЦІ ФАКУЛЬТЕТІВ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

27 квітня 2015 року
Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького, м. Львів

    Згідно наказу Міністерства освіти та науки України № 510л від 06.04.2015року «Про проведення акредитаційної експертизи» підготовки спеціалістів та магістрів зі спеціальності 7.05170104 та 8.05170104 «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького 22-25 квітня 2015 року працювала експертна комісія у складі: голови комісії д.т.н., професора Баль-Прилипко Лариси Вацлавівни та завідувача кафедри технології м’яса Харківського державного університету харчування та торгівлі, к.т.н., професора Янчевої Марина Олександрівна.

 





   Визначені перспективні напрямки щодо подальшої співпраці: факультету харчових технологій та екології, Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького та факультету харчових технологій та управління якість продукції АПК Національного університету біоресурсів та природокористування України для забезпечення харчових та переробних підприємств належними кваліфікованими кадрами.

Декан факультету харчових
технологій та управління якість
 продукції АПК НУБіП України, д.т.н., 
професор Баль-Прилипко Л. В.
 

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook