День цивільної оборони в Ірпінському економічному коледжі

26 квітня 2015 року

 23 квітня у відокремленому підрозділі університету «Ірпінський економічний коледж» проведено День цивільної оборони. Його мета – підвищення готовності навчального закладу до реагування на надзвичайні ситуації та дії в умовах ускладнення обстановки, попередження та протидії можливим загрозам життю і здоровʼю учасників навчально-виховного процесу.

 
Захід проходив як комплексне об’єктове тренування та підсумкове заняття з практичної перевірки рівня знань і навичок, отриманих студентами впродовж року з основ надання першої долікарської допомоги потерпілому в разі виникнення надзвичайної ситуації. Зокрема, присутні мали змогу дізнатися про те, як діяти у разі евакуаціЇ, зупинки дихання, при кровотечах різноманітного характеру, при пораненнях та опіках, як правильно здійснити бинтування та накладання джгута.
 
У заходах взяли участь представники Ірпінського міського сектору ГУ ДСНС України у Київській області, які прочитали лекцію «Надзвичайні ситуації: організація захисту та дій в умовах навчального закладу» та для кращого засвоєння інформації продемонстрували уривки з науково-документальних фільмів про надзвичайні ситуації, ознайомили студентів та співробітників з правилами одягання протигазу та користування вогнегасником при гасінні пожежі. 
 
День цивільної оборони ще раз переконав викладачів, співробітників і студентів в тому, що наша сила – у наших знаннях!
 
Валентина Вдович,
заступник директора коледжу
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook