Дні студентської науки в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

23 квітня 2015 року

 Протягом квітня в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження проходять слухання студентських наукових робіт на кафедрах. Так, 22 квітня 2015 р. на кафедрі електричних машин і експлуатації електрообладнання відбулося засідання секції 1 – «електричні машини і експлуатація електрообладнання» 69-ї науково-практичної конференції студентів «Енергозабезпечення, електротехнології, електротехніка та інтелектуальні управляючі системи в АПК». У роботі прийняли участь студенти навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження ( Вільчинський А.В., Ковальчук О.І., Тітунов О.С., Сушко А.О., Баражіка О.С., Куліш М.Ю., Лукашевич В.В., Бричко І.М., Ніколенко О.В., Дзюба Д.С., Левандовський В.В. та ін.).


Керівник секції завідувач кафедри електричних машин і експлуатації електрообладнання д.т.н., доцент Жильцов А.В, експерти при обговоренні доповідей д.т.н., професор Василенко В.В., к.т.н., професор Лут М.Т., к.т.н., доцент Брагіда М. В., асистент Васюк В.В. та ін. дали високу оцінку всім доповідачам.
У процесі обговорення визначено переможців серед наукових робіт:
студент 1-го курсу скороченого терміну навчання ННІ ЕАЕ Чиж А.В. з темою доповіді «Будова та принцип дії магнітоелектричного двигуна нового типу»;
студентка 1-го курсу скороченого терміну навчання ННІ ЕАЕ Делі О.В. з темою доповіді «Вибір доцільної системи технічного обслуговування і ремонту електрообладнання»;
студент 1-го курсу скороченого терміну навчання ННІ ЕАЕ Волошин С.О. з темою доповіді «Принцип дії та будова приладу для візуального спостереження стану біополя рослин і тварин».

Більшість учасників наукових слухань висловили свою задоволеність результатами роботи конференції, яка сприяла розширенню знань в області електричних машин і експлуатації електрообладнання.


К.т.н., доцент Усенко С.М.


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook