Виховна година з групою МВ 21002-б в Ботанічному саду НУБІП України

4 квітня 2024 року

 3 квітня 2024 року відбулася виховна година зі студентами 3 курсу 2 групи спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні науки та регіональні студії». Зустріч проходила очно в чудовому Ботанічному саду НУБіП України  і була присвячена питанню виходу студентів 3 курсу на очне навчання в умовах військового стану.


 Студентам було повідомлено про безпекові умови навчання, відповідальність за пропуски пар, необхідність сумлінно навчатися та відповідально ставитися до своїх обов’язків як студентів університету. Всі студенти нашої групи мають виконувати завдання на ельорні, активно працювати на парах та готуватися до практики. Також, куратор групи повідомила про нововведення, щодо студентів які знаходяться на військовому обліку. Були оговорені питання, які були пов’язані з проживанням в гуртожитку, і з приводу майбутньої курсової роботи та багатьох інших, які турбували студентів.


 Загалом зустріч пройшла в дружній атмосфері, студенти радіють виходу на очне навчання. Весна, краса ботанічного саду та дружні відносини в групі дають надію, що все буде добре.

 

Кіріл Білокінь, студент групи МВ – 21002б
та Ірина Матвієнко,
куратор групи 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook