Кафедра ландшафтної архітектури та фітодизайну гостинно зустріла випускників шкіл, гімназій, ліцеїв, батьків та усіх бажаючих

5 квітня 2024 року
Київ

   Перше враження про Навчально-науковий інститут лісового і садово-паркового господарства, його досягнення, навчальний процес та практичне навчання гості Дня відкритих дверей отримали від яскравої всеохоплюючої та різнопланової виставки, де були представлені три спеціальності інституту - 187 Деревообробні та меблеві технології, 205 Лісове господарство, 206 Садово-паркове господарство. Керівництво Університету ознайомило майбутніх студентів із структурою НУБіП, освітніми спеціальностями, можливостями та умовами вступної кампанії 2024 року.

   Гарант ОП 206 Садово-паркове господарство ОС Магістр Ірина Сидоренко розповіла зацікавленим абітурієнтам про можливості здобуття профільних знань та навичок у галузі садово-паркового господарства.

Надалі НПП кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну запросили усіх гостей ННІ лісового і садово-паркового господарства до участі у релакс майстер класі зі створення штучної екосистеми.

Кожен учасник майстер класу власноруч виготовив свій перший «Малий ландшафт», здобув практичні навики гармонійного поєднання кольорів, фактур і текстур в одній композиції.

Бажаємо усім мирного завершення навчання та успішного вступу на омріяну спеціальність!

Анастасія Морозько,
асистент кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну
Вікторія Міндер,
доцент кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну
 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook