День відкритих дверей

5 квітня 2024, 11:03
м. Київ

  Доброю традицією НУБіП України стало проведення зустрічей з абітурієнтами. Відвідуючи університет, майбутні студенти мають змогу ознайомитися з перевагами навчання в нашому виші, завітати до навчальних лабораторій, поринути в атмосферу відкритості та творчості.
 04.04.2024 кафедра психології гуманітарно-педагогічного факультету долучилася до проведення заходу. Цього дня НПП кафедри вітали майбутніх здобувачів із Києва, Житомирської, Київської, Черкаської областей.

  Доцент Людмила Омельченко, професор Світлана Яшник та професор Мирослава Садова ознайомили гостей із викладацьким складом кафедри, особливостями освітньої програми «Психологія» (Бакалавр), роботою «Школи практичного психолога», специфікою практичної підготовки. Доцент Оксана Олійник та старший викладач Анна Хижняк провели експрес-діагностику професійних схильностей старшокласників.

 


 Ознайомитися з особливостями фаху психолога гостям допомогла завідувач кафедри психології доцент Ірина Мартинюк. Вона залучила абітурієнтів до цікавої вікторини, що сприяє актуалізації та поглибленню знань про професійну діяльність психолога, наголосила, що покликанням психолога - є допомога людям, тому підготовка вимагає сумлінності, наполегливості, відповідальності. Відтак вона запросила старшокласників на кафедру.

   


 Майбутніх студентів привітала декан факультету – доцент Інна Савицька, вона побажала їм вдало скласти НМТ, а також успішного професійного вибору. Наголосила, що вступ на спеціальність гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України дасть можливість опанувати улюблену професію, а також розвивати свої творчі та організаторські здібності.


Бажаємо усім старшокласникам стійкості, перемоги, наполегливості в підготовці до НМТ, успіхів на випробуваннях! Запрошуємо до нас на навчання!

Доцент кафедри психології 

Людмила Омельченко

 


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook