Вітаємо з перемогою Олексія Гармашова – дипломанта ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Основи охорони праці»

10 квітня 2015 року

   25-26 березня відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 23 грудня 2014 р. № 1506 "Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2014/2015 навчальному році" на базі Національного університету цивільного захисту України пройшов ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з професійно-орієнтованої дисципліни "Основи охорони праці".
   Учасники олімпіади у навчальних аудиторіях університету склали тестовий контроль знань, виконали теоретичну та практичну частини завдань олімпіади. Претендентами на перемогу в інтелектуальних перегонах з охорони праці стали понад 70 учасників – представники 33 вищих навчальних закладів нашої країни, що представляли, окрім Харківських ВНЗ, 11 регіонів.
   За результатами виконання практичних завдань та тестування, диплом переможця IV ступеню ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Основи охорони праці» отримав студент 4-го курсу механіко-технологічного факультету НУБіП України Олексій Гармашов (напрям – Транспортні технології).
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook