ПЕРШИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ФОРУМ З ПІДТРИМКИ ЕКСПОРТУ

20 квітня 2015 року
м. Київ, НУБіП України

    16-17 квітня 2015 Торгово-промислова палата України за підтримки Кабінету Міністрів України при спільній роботі з органами державної влади, Радою підприємців при Кабінеті Міністрів України, Американською торговою палатою в Україні, Федерацією роботодавців в Україні, іншими державними та бізнес-організаціями провела Перший національний форум з підтримки експорту на який були запрошені науковці кафедри стандартизації і сертифікації сільськогосподарської продукції факультету харчових технологій та управляння якістю продукції АПК НУБіП України .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       Даний захід був проведений для вітчизняних експортерів та інших підприємств, які мають намір вивести свої товари та послуги на ринки країн світу, а також поліпшити умови ведення бізнесу та залучити інвестиції в Україну.
       Було проведено гала-сесії за участю Прем'єр-міністра України А. Яценюка, членів Уряду, іноземних гостей, фінансово-кредитних агентств, представників бізнесу. Досить цікаво були організовані панельні дискусії, круглі столи, зокрема з питань « Україна - Китай »,« Україна - країни Африки ».


 

 

 

 

 

 

 


     Для виробників сільськогосподарської та харчової продукції цікавою була панельна дискусія «Експорт сільськогосподарської продукції до країн світу: перспективи українських аграріїв та переробників сільськогосподарської продукції». Доповідачами були Люк Девін, Микола Проданчук, Сергій Колесник, Валерія Воронецька та інші.


 Доцент кафедри стандартизації
і сертифікації с-г продукції 
НУБіП України,  к.т.н., доцент
Юлія Володимирівна Слива

 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook