Факультет тваринництва та водних біоресурсів обирають кращі гімназисти міста Києва!

21 березня 2024 року
  Сьогодні ми проведемо розмову з випускником 11 класу гімназії №179 м. Києва Кирилом Ткаленком.

— Так сталося, що я навчаюся та живу в Голосіївському районі, вважаю мальовничою окрасою міста Київ саме територію Національного університету біоресурсів та природокористування України. На чисельних прогулянках з батьками чи друзями приємно дивитися на доглянуту територію скверів, величезного стадіону, ботанічного саду та граціозних коней стайні. Іноді здається, що я вирушаю з дому щоб відпочити саме в цих місцях. Проте, коли я у старшій школі постав перед вибором подальшого навчання, саме факультет тваринництва та водних біоресурсів здався мені місцем «щасливих людей». Познайомившись з студентами та викладачами факультету мені стало зрозуміло що можна навчатися із задоволенням і при цьому займатися спортом та культурною самодіяльністю.

  • Для Вас важливий спорт у житті?

— З раннього дитинства я займався народними танцями, перемагав у змаганнях по плаванню, на теперішній момент захоплююся футболом. Для мене спорт є інструментом дисципліни та засобом від тяжких роздумів під час війни. Розуміння, що я можу отримувати якісні освітні послуги та продовжувати займатися спортом на базі університету мотивують мене до вступу.

  • Як проходить Ваша підготовка до вступу?

— Я обрав для себе підготовчі курси НУБіП України, а саме чотири предмети: математика, історія України, англійська мова та біологія. Також я планую пройти олімпіаду по цих дисциплінах.

  • Але все таки, чим Вас, як киянина та спортсмена, приваблює тваринництво?

— Я вважаю що на сьогодні, під час періоду тяжких випробувань для нашої країни, ця галузь є перспективною та однією з ключових у відбудові України. Адже люди будуть потребувати якісних продуктів харчування завжди, а технологія виробництва продукції тваринництва включає в себе цілий спектр фахових знань якими я можу оперувати при виборі в подальшому місця роботи.

  • Що саме Ви маєте на увазі?

— Навчання на факультеті тваринництва та водних біоресурсів надасть мені можливість працювати безпосередньо з тваринами на підприємстві або стати розробником тваринницьких підприємств, працювати з генетикою тварин, займатися комплектацією різноманітного обладнання або займатися годівлею тварин. Окрім цього, є ще безліч комерційних ланок у функціонуванні галузі тваринництва. Потрібно лише отримати якісні знання, які я впевнений мені буде надано саме тут!

  • Кириле, дякую за розмову. Ваш позитивний настрій надає впевненість у тому, що нас чекає прекрасне та в світле майбутнє!

Наталія Грищенко,
доцент кафедри технологій у птахівництві,
свинарстві та вівчарстві
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook