Перспективи працевлаштування для здобувачів спеціальності 206 Садово-паркове господарство

12 березня 2024 року
Київ

   Кафедрою ландшафтної архітектури та фітодизайну на початку весни 2024 року організовано зустріч із представниками столичної компанії Universal park universalpark.com.ua, яка вже більше 10 років створює в Україні тематичні парки та розважальні паркові комплекси будь-якого масштабу та рівня складності.

  Студентам спеціальності 206 Садово-паркове господарство представлено основні напрямки діяльності компанії щодо створення тематичних парків від етапу ідеї, проектування до повної реалізації, що є її головною особливістю. Кожен проєкт розглядається яке нова пригода та казка, де на відвідувачів чекають яскраві фотозони, аніматори, тематичні та пишні декорації, інтерактивні заняття для дорослих та дітей. На сьогодні компанією розроблено і втілено проект парку з ілюмінаційним та світловим шоу.

   Обговорено можливі варіанти співпраці компанії Universal park із ННІ лісового і садово-паркового господарства Національного університету біоресурсів і природокористування України для студентів спеціальності 206 Садово-паркове господарство, зокрема організація та проходження виробничих практик на основі оплати праці та проведення навчальних практик із фахових дисциплін.
   У ході бесіди було оголошено про існуючу на даний час вакансію озеленювача по догляду за насадженнями на постійній основі та на тимчасові види робіт із ландшафтного дизайну.

   Дякуємо фахівцям компанії Universal park, що поділились своїм практичним досвідом облаштування та утримання виставкових об’єктів та за запрошення до співпраці.

 

Олена Колесніченко,
завідувачка кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну
Ірина Сидоренко,
гарант ОП 206-Садово-паркове господарство ОС Магістр
Олеся Піхало,
гарант ОП 206-Садово-паркове господарство ОС Бакалавр


 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook