Квіти — символи України

12 квітня 2015 року

     У читальній залі Немішаївського агротехнічного коледжу урочисто й цікаво пройшла відкрита виховна година на тему: «Квіти символи України», яку розробила та підготувала викладач відділення «Аграрний бізнес» Дяченко Олена Анатоліївна. У виховному заході прийняли участь студенти різних груп відділення.

      Мета виховного заходу: ознайомити студентів з рослинами - символами України, розширити уявлення про природу, красу і багатство рослинного світу, їх символічне значення та значення в житті людини; формувати національну свідомість студентів, виховувати любов до рідної землі, до природи рідного краю, її святинь і символів, традицій, спадщини предків; розкрити значення квітів в історії нашого народу; розширити духовний світ студентів; збагатити знання студентів про чудодійні обереги нашого життя — квіти і виховувати глибокі почуття любові до маминої пісні, батьків, свого роду, рідного краю.

     Актуальність виховного заходу у відродженні національної символіки, звичаїв і традицій українського народу служить засобом збереження та передачі досвіду поколінь, зміцнення зв’язків людей у суспільстві.

     Хід виховної години був продуманий до дрібниць. Святково прикрашена зала в українському стилі: живими, засушеними та штучними квітами, флористичними композиціями, кетягами червоної калини, вербою та обжинковими снопами уквітчаними вінками з квітів; українські тини, за якими видніються мальви та соняшники, під тином живий барвінок, густо покритий синіми квітами.

    

    

    

    Відкрита виховна година супроводжувалась розповідями про квіти — символи України, віршами, загадками, виконанням пісень, змістовною мультимедійною презентацією з відеофрагментами, де кожен слайд був приурочений відповідній квітці.

 

    

     Кожен студент, задіяний у виховному заході, мав яскравий образ квітки — символу України.

Дяченко О.А.,
викладач відділення «Аграрний бізнес»


 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook