Традиційна зустріч студентів 11 групи 3 курсу факультету ветеринарної медицини з наставником групи

7 березня 2024 року

7 березня відбулися збори наставник зі студентами 11 групи 3 курсу факультету ветеринарної медицини. Метою зустрічі було обговорення етапів реалізації освітньо-виховного процесу в другому семестрі 2023-2024 н.р.

Григорій Бойко зазначив, що факультет знаходиться на підготовчому етапі до Міжнародної акредитації. Відбувається осучаснення матеріально-технічної бази факультету та інформував про те, що вже багато зроблено в плані створення принципово нових навчально-наукових і дослідницьких лабораторій та клінічних спеціалізованих кабінетів.
Також було акцентовано увагу студентів на питаннях організації освітнього процесу на факультеті у другому семестрі 2023-2024 н.р. Доведено інформацію щодо графіку сесії у цьому семестрі. Наголошено, що потрібно відповідально віднестися до навчання, не пропускати занять та дотримуватися правил поведінки в умовах воєнного стану під час навчання. Звернув увагу на питаннях особливостей організація проведення навчальних практик в другому семестрі 2023-2024 н.р. Закликав приймати активну участі в роботі наукових гуртків.
Староста групи Дарія Нікітіна зупинилась на питаннях рейтингування студентів за показниками їх успішності і активності, нарахуванні додаткових балів, на питаннях соціальної підтримки, участі здобувачів вищої освіти у спортивних і культурно-патріотичних заходах. Акцентувала увагу на дотримані правил поведінки у гуртожитку і на території університету.
Студенти поставили ряд питань, які їх турбували, та отримали чіткі, лаконічні і аргументовані відповіді на них.

 Дарія Нікітіна
староста 11 групи 3 курсу факультету ветеринарної медицини
Григорій Бойко
наставник групи, доцент кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook