ПОСИЛЮЄМО МІЖНАРОДНУ СПІВПРАЦЮ

5 березня 2024, 21:17
Пошук та запровадження нових методів викладання є зрозумілою відповіддю освітнього середовища на розвиток сучасних комунікаційних технологій. На цьому шляху важливим етапом є вивчення досвіду колег з інших країн щодо розробки оновлених підходів до викладання окремих дисциплін, в тому числі з залученням електронних навчальних матеріалів. Такий підхід передбачає кооперацію викладачів та дослідників з різних країн для обміну знаннями, передового досвіду та інновацій у методології викладання.
Саме тому представники кількох українських закладів вищої освіти (Національний університет біоресурсів та природокористування України, Полтавський державний аграрний університет, Одеський державний аграрний університет, Таврійський державний агротехнологічний університет ім. Д. Моторного) у кооперації із Шведським університетом наук про життя розпочали реалізацію проєкту «Навчання під час атак – стабільна освіта в українських університетах в умовах ризику» (Learning under attacks – sustainable education at risk in Ukrainian Universities).
Проєктом передбачено навчити викладачів створювати електронні навчальні матеріали за допомогою сучасних ліцензованих програм, удосконалити окремі посібники, а також ознайомити зацікавлених з дидактичними новаціями, зокрема методом «перевернутого класу».
Проєкт триватиме 2 роки і передбачає обмін студентами та викладачами.Дякуємо за фінансову підтримку Шведський інститут (SI), проект № 01236/2023.
 
Андрій Гетя
Михайло Матвєєв

НУБіП України 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook