Профорієнтація в ліцеях «Лідер» та «Інтелект» м. Боярки

4 березня 2024, 10:38

Доцент кафедри загальної, органічної та фізичної хімії Надія Солод 4 березня 2024 року відвідала ліцеї міста Боярка «Лідер» та «Інтелект» і запросити на навчання до Національного університету біоресурсів і природокористування України їх обдаровану молодь.

Солод Надія  розказала про всі переваги навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, зокрема й на агробіологічному факультеті, роздала буклети. Увагу школярів було акцентовано також і на Всеукраїнських олімпіадах НУБіП України для професійної орієнтації випускників шкіл та коледжів, що невдовзі будуть проходити в університеті. І запросила учнів реєструватися і обов’язково прийняти участь в них.

Помітно, що повномасштабна війна неабияк вплинула на нинішніх школярів. У дітей спостерігається помітна тривожність і стурбованість, а також розгубленість у виборі своєї майбутньої професії. Багато із присутніх на зустрічі учнів не могли відповісти на питання: ким вони хочуть стати? Яку спеціальність хочуть обрати? Тому, такі зустрічі особливо користі, оскільки сприяють поширенню інформації про університет і його спеціальності в межах конкретних шкіл, ліцеїв, допомагаючи школярам правильно і своєчасно зорієнтуватися в світі сучасних професій. Майбутнім абітурієнтам було рекомендовано відвідати сайт НУБІП України, для більш детального ознайомлення.

 

 

 

Надія Солод,

доцент кафедри загальної, органічної та фізичної  хімії

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook