Пройшла звітно-виборча конференція Ради аспірантів

7 квітня 2015 року
НДІ економіки і менеджменту

 6 квітня в НДІ економіки і менеджменту пройшла звітно-виборча конференція Ради аспірантів. Вступне слово взяв директор інституту М.П. Талавиря. Він розповів про основні напрями роботи інституту, наголосив на підтримці молодих вчених, нагадав про можливість участі аспірантів у програмі міжнародної наукової співпраці "ГОРИЗОНТ-2020".

Голова Ради аспірантів Ірина Даценко виступила із звітом про роботу Ради аспірантів, розповіла про проведені заходи та отримані результати, окреслила перспективи подальшої роботи. Звіт затверджено одноголосно.
Також на порядку денному було поставлено питання про обрання Голови Ради аспірантів НДІ. Одноголосним рішенням зібрання Головою обрано аспіранта кафедри бухгалтерського обліку і аудиту Ольгу Ільчак. У своєму виступі вона представила план роботи Ради аспірантів, зокрема, наголосила, що за основу роботи приймається план розвитку університету "Голосіївська ініціатива - 2020". У центрі уваги Ради аспірантів НДІ буде підтримка участі аспірантів у міжнародних наукових проектах, сприяння вивченню іноземних мов, залучення до співпраці відомих науковців та представників бізнесу.
Бажаємо успіхів у подальшій роботі та нових відкриттів і досягнень молодим науковцям!
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook