І етап Всеукраїнської студентської Олімпіади на кафедрі

28 березня 2023, 0:00

На кафедрі 23 і 24 березня 2023 року було проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисциплін «Основи електропостачання» та «Управління проєктами» за участю близько 50 студентів Навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження.

Роботи учасників олімпіади перевірило кваліфіковане журі, до складу якого увійшли: з дисципліни «Основи електропостачання» - Семен Волошин, Світлана Макаревич та Лілія Мартинюк; з дисципліни «Управління проєктами» - Світлана Макаревич, Віталій Савченко та Семен Волошин.
За підсумками роботи журі було визначено призерів олімпіади:
з дисципліни «Основи електропостачання»:
І місце - Крупенко Андрій (група ЕЕЕ-20002б);
ІІ місце - Феньо Олександр і Чубенко Денис (група ЕЕЕ-21001бСТ);
ІІІ місце - Федосєйкін Володимир і Фемяк Василь (група ЕЕЕ-21001бСТ);
з дисципліни «Управління проєктами»:
І місце - Куліш Остап і Загниборода Андрій (група ЕЕЕ-19002б);
ІІ місце - Стужук Ліза (група ЕЕЕ-19002б);
ІІІ місце - Овсійчук Денис (група ЕЕЕ-19002б), Бабенко Михайло і Дяченко Владислав (група ЕЕЕ-19001б), Жила Дмитро (група ЕЕЕ-21002бСТ).
Слід відзначити високу якість відповідей студентів – майбутніх інженерів - енергетиків.

Переможці Олімпіади поділилися своїми враженнями від участі в заході. Зокрема Андрій Загниборода відзначив: «Олімпіадні завдання - це ефективний спосіб перевірити свої знання та опрацювати у майбутньому теми, у яких погано орієнтуєшся. Крупенко Андрій також високо оцінив проведений захід – «Справді цікаво перевірити свої знання на 3 році навчання в ННІ енерегтики, автоматики і енергозбереження. Окрема подяка навчально-педагогічгим працівникам кафедри електропостачання ім. В.М. Синькова за створення плідної атмосфери, яка залишила позитивні враження від олімпіади».
Принагідно, науково-педагогічні працівники кафедри подякували студентам за активну участь в роботі олімпіади та продемонстровані знання і висловили сподівання на подальшу плідну роботу в опануванні фаху. Бажаємо всім учасникам успіхів та нових звершень!

Вікторія Ликтей,

асистент кафедри 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook