Відкрита лекція на тему: «Проектування функціональних груп приміщень закладів ресторанного господарства»

16 лютого 2024 року

21 лютого 2024 року кафедра Стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції запрошує на відкриту лекцію з дисципліни «Проектування у закладах ресторанного господарства» для студентів ОС «Бакалавр»

 

спеціальності  181 «Харчові технології», яка відбудеться 21 лютого 2024 року о 13-30 (4 пара), корпус 11, аудиторія 359 та за посиланням

https://meet.google.com/paq-trwi-ecd

 

Лектор – доцент, кандидат технічних наук, доцент кафедри Стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції Антоненко Артем Василович 

 

Тема лекції – «Проектування функціональних груп приміщень закладів ресторанного господарства»

 

Запрошуємо всіх співробітників кафедри, факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК та зацікавлених осіб.

 

Будемо раді бачити !!!

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook