Відкрита лекція з дисципліни «Основи нутриціології» доцента Валентини Ісраелян

16 лютого 2024 року

 Кафедра технології м’ясних, рибних та морепродуктів запрошує на відкриту лекцію

 з дисципліни «Основи нутриціології» для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 229 «Громадське здоров’я», яка відбудеться
  23 лютого 2024 року об 11-50 (3 пара)
  
за покликанням
https://zoom.us/j/5116465564?pwd=UXhyM0FyTnpLV1dZUEc2MlFGUWRUZz0
 
 Лектор – кандидат технічних наук, доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів
Ісраелян Валентина Миколаївна
Тема лекції – «Макронутрієнти в харчуванні людини»
   
Запрошуємо всіх співробітників кафедри, факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК та всіх зацікавлених осіб.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook