Відкрита лекція з дисципліни «Основи нутриціології» доцента Валентини Ісраелян
Відкрита лекція з дисципліни «Основи нутриціології» доцента Валентини Ісраелян
16 лютого 2024 року
Кафедра технології м’ясних, рибних та морепродуктів запрошує на відкриту лекцію
з дисципліни «Основи нутриціології» для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 229 «Громадське здоров’я», яка відбудеться
23 лютого 2024 року об 11-50 (3 пара)
за покликанням
https://zoom.us/j/5116465564?pwd=UXhyM0FyTnpLV1dZUEc2MlFGUWRUZz0
Лектор – кандидат технічних наук, доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів
Ісраелян Валентина Миколаївна
Тема лекції – «Макронутрієнти в харчуванні людини»
Запрошуємо всіх співробітників кафедри, факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК та всіх зацікавлених осіб.