Міжнародний день безпечного Інтернету

6 лютого 2024 року
НУБіП України
  6 лютого у світі відзначають Міжнародний день безпечного Інтернету (Safer Internet Day), який святкують вже 21 рік поспіль. Студенти з наукового гуртка «Міжнародна економіка» з користю провели цей день, отримавши знання про безпечне та відповідальне використання цифрових технологій.

  У сучасному світі життя не можливе без інформаційних цифрових технологій. Більшість людей на землі, починаючи з малечку, знайомі з Інтернетом. Дорослі і діти користуються послугами інтернету як для роботи і навчання, так і для розваг, для отримання будь-якої інформації. А як відомо, в цій світовій мережі можливо знайти все - як хороше, так і погане.

  З метою підвищення інформаційної безпеки юних користувачів, створення сприятливих умов для підготовки молодого покоління до життєдіяльності в інформаційному суспільстві, керівник студентського наукового гуртка «Міжнародна економіка», Кірейцева Олена, провела лекцію на тему: «Історія шахрайства з грошима: від фальшивомонетництва до кібершахрайства».

  Під час лекції, члени гуртка були ознайомлені з історією розвитку шахрайства з грошима, із загрозами сучасного платіжного шахрайства та правилами платіжної безпеки.
  Гуртківці покращили свої знання з платіжної безпеки та отримали інформацію про актуальні сценарії шахрайства, що вбереже їх від можливих обману та матеріальних збитків.

Безпечного Вам Інтернету!
к.е.н., доцент кафедри глобальної економіки
Олена КІРЕЙЦЕВА

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook