Умови проживання студентів факультету тваринництва та водних біоресурсів в полі зору деканату

14 лютого 2024 року
  З початком нового навчального семестру, студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів активно, з великим натхненням повернулися до улюбленого гуртожитку. А тому, відповідно до плану виховної роботи на 2023-2024 навчальний рік адміністрація факультету на чолі з деканом Русланом Кононенком здійснили перевірку умов проживання студентів у гуртожитку.

  Звісно, такі зустрічі зі студентами відбуваються постійно, але на початку семестру вони є символічними та особливими.
  Під час зустрічі студентам було наголошено на важливості дотримання правил проживання та поведінки в гуртожитку в умовах воєнного стану, вимог до санітарного стану кімнат і місць загального користування.

  Поряд з тим, варто наголосити, що питання забезпечення безпеки, комфорту та належних умов проживання студентів факультету в гуртожитку №11 постійно моніториться головою ССО факультету – Софією Вернидуб спільно з студентською радою гуртожитку на чолі з Богданом Ярченею.

  В процесі відвідування гуртожитку проводяться бесіди зі студентами про правила використання і зберігання продуктів харчування, з питань збереження майна, економії води, тепла й електроенергії. Всі кімнати, де проживають наші студенти, є у належному порядку, що відповідає правилам та нормам гуртожитку.

  Також можемо зауважити, що не дивлячись на ситуацію в країні наші студенти оптимістично налаштовані і розуміють відповідальність за свою безпеку та правила, яких мають дотримуватися під час проживання в гуртожитку.
  Наприкінці зустрічі у читальній залі гуртожитку, деканом факультету Русланом Кононенком спільно з мешканцями окремих кімнат було обговорено питання покращення санітарного стану та умов проживання в цих кімнатах.


Софія Вернидуб,
голова Сенату студентської організації факультету


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook