Інноваційні технології у свинарстві

Відзнаки

      14 квітня 2021 року на базі Миколаївського НАУ відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з освітньої спеціальності 204 - «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», що проходила в онлайн-режимі з використанням хмарного сервісу ZOOM. У результаті привселюдного захисту з секції «ТВПТ» за рейтингом було визначено 10 робіт-переможців. Нашими молодими науковцями, майбутніми технологами, елітою аграрної науки отримано такі місця: ІV місце із врученням диплому ІІ ступеня  Рудь Марія Вадимівна, Ткаченко Юлія Олександрівна.

 

 

        Науковий гурток «Інноваційні технології у свинарстві» працює з 2020 року (наказ НУБіП України №846 від 5.11.2020 р.). За свою поки що нетривалу історію гуртківці мали можливість високо продемонструвати свої навички та знання з технології виробництва продукції свинарства. Так, у 2020-2021 рр. – участь у міжнародних та всеукраїнських конференціях, ІІ місце на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з освітньої спеціальності 204 - «ТВППТ», тощо.

 

 

 

       З 3 по 17 травня 2022 року проходив ХІ Фестиваль студентської науки. На кожному факультеті Комісія обирала кращий студентський науковий гурток. Цього року на факультеті тваринництва та водних біоресурсів  серед 14 гуртків переміг гурток «Інноваційні технології у свинарстві» під керівництвом доктора с.-г. наук, професора Вадима Лихача.

 

Староста гуртку Ілля Здовбель 18.05.22 у ІІ турі Фестивалю студентської науки вже на рівні університету, презентував гурток «Інноваційні технології у свинарстві», що посів ІІ місце серед гуртків університету НУБіП України. Отже, отримали високе визнання нашої науково-дослідної роботи, не зупиняємося на досягнутому і продовжуємо роботу! 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
Приймаємо участь і ПЕРЕМАГАЄМО!

 

II етап Міжнародного студентського професійного творчого конкурсу «Аграрні науки та продовольство», котрий проводився згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 12.10.2021 р. №1096 на базі Миколаївського НАУ за напрямками: агрономія, технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, агроінженерія. За напрямом – технологія виробництва продукції тваринництва за результатами науково-дослідної роботи в рамках участі у науковому гуртку «Інноваційні технології у свинарстві» було прийнято участь гуртківцем, студентом ІV курсу ОС «Бакалавр» Ільєю Здовбелем та підготовлено наукову роботу на тему: «Оцінка добробуту свиней на відгодівлі» (ASSESSMENTOFWELFAREOFPIGSFORFATTENING) за керівництва проф. Вадима Лихача.
 
 
 
 
На першому турі II етапу Конкурсу відбулося рецензування наукових проєктів членами журі та обговорення їх на засіданнях, що проходили 20 травня 2022 р. За кожним напрямком були визначені фіналісти (25% від загальної кількості учасників відповідно до рейтингу), які запрошені до участі у другому турі II етапу Конкурсу. За результатами ретельного, об’єктивного рецензування представлено рейтинговий перелік фінальних, призових наукових робіт, і відповідно сформованого Наказу №68-О «Про підсумки Міжнародного студентського професійного творчого конкурсу «Аграрні науки та продовольство» у 2021-2022 навчальному році» від 14.06.2022 р., Здовбель Ілля Ігорович отримує диплом ІІ ступеня з рейтинговим балом – 79.
 
 
 
 
 
  

            В рамках 76-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми», НУБіП України, факультет тваринництва та водних біоресурсів 18-19 травня 2022 р. староста гуртку Ілля Здовбель презентував матеріали наукових досліджень та був відзначений Дипломом І ступеня.


 

 
       На факультеті тваринництва та водних біоресурсів 09 листопада 2022 р. відбулася постерна онлайн-конференція слухачів магістратури, на якій традиційно гуртківці Ангеліна Смоліговець та Євгенія Томилець зайняли за результатами виступів та презентацій результатів наукових досліджень призові місця за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»  і відзначені Дипломами ІІ та ІІІ ступеню.
 
 

Традиційно гуртківці, студенти провідного факультету тваринництва та водних біоресурсів славетного НУБіП України в листопаді 2022 року захищали кваліфікаційні магістерські роботи на здобуття кваліфікації «Магістр-дослідник з виробництва і переробки продукції тваринництва». Цьогоріч захист магістерських робіт не такий як завжди, не такий як був колись – він особливий. Студенти, звикші навчатися та проводити дослідження в умовах пандемії, були змушені прийняти нові, ще важчі виклики - навчитися жити і працювати під час війни. Але отримана підготовка в рамках відвідування гуртку, отриманні знання під час навчання дозволили здобувачам вищої освіти ОС «Магістр» Ткачової Ю., Рудь М., Томилець Є., Таран В., Чернишу В., Смоліговець А. підготувати під керівництвом провідних НПП факультету потужні, сучасні, практично орієнтовані кваліфікаційні роботи, що були презентовані екзаменаційній комісії в день захисту на достатньо високому рівні та оцінені на «відмінно»!!!  
 
 
 
 
 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook