ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження презентував здобутки в освіті, науці і інноваційній діяльності

2 квітня 2015 року

       2 квітня до Навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження завітав із візитом Голова Наглядової ради, Голова Комітету з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи Верховної Ради України Микола Володимирович Томенко та ректор НУБіП України Станіслав Миколайович Ніколаєнко.
       Поважні гості ознайомились з науковими розробками, навчально-методичними виданнями співробітників ННІ, а також відвідали наукові лабораторії та навчальні аудиторії корпусу № 8. Співробітники кафедр інституту організували виставку досягнень, продемонстрували зразки розроблених установок, приладів та макетів, розповіли про їх виробничі впровадження та використання у навчальному процесі.

      М. Томенко відвідав тепловий пункт, котрий працює у корпусі, відзначив його економічну ефективність та енергозбереження. Далі гості мали змогу оглянути лабораторії електричних машин, електроприводу, оглянули проблемну науково-дослідну лабораторію новітніх електротехнологій у сільському господарстві.
     Цікавими результатами досліджень поділились молоді науковці кафедри електроприводу та електротехнологій ім. проф. С. П. Бондаренка. На кінець візиту директор ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Володимир Вікторович Козирський презентував Миколі Володимировичу пам’ятний подарунок – книгу про історію інституту та його видатних випускників. Микола Володимирович Томенко подякував за цікаву зустріч, висловив побажання успіхів та процвітання інституту та залишив запис у Книзі почесних гостей.

Заступник директора ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, к.т.н. А.О. Дудник


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook