Сліпець Кіра - обирає факультет ветеринарної медицини НУБіП України

11 лютого 2024 року
Кафедра хірургії і патофізіології імені академіка І.О. Поваженка

   Вибір професії – чи не найважливіший крок у житті кожної людини. Багато школярів і їх батьки починають цікавитися закладами вищої освіти України ще за довгого до вступу. Приємно, що Кіра Сліпець обирає факультет ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України.

   - Розкажіть про себе, чим цікавитесь.
   - Мене звати Кіра, мені 17, навчаюсь в Вишнівському ліцеї Основа Київської обл. Полюбляю читати книги (особливо детективи), вчусь грати на гітарі та пишу картини масло.

   - Чому Ви зацікавилися навчанням на факультеті ветеринарної медицини?
   - Довго думала з чим хочу пов’язати своє життя, але завжди розуміла, що тварини будуть займати велику його частину. Тварини дуже важлива частина життя для всіх людей, тому ми маємо їх цінувати. Тому хочу надавати допомогу не тільки своїм домашнім улюбленцям.

   - Звідки Ви дізналися про факультет ветеринарної медицини НУБіП України?
   - Про факультет ветеринарної медицини НУБіП України, я дізналася із соціальних мереж, коли шукала куди поступити. Мені було важливо ознайомитись з матеріальною базою на факультеті ветеринарної медицини. На сайті факультету ветеринарної медицини НУБіП України я побачила величезну кількість інформації про факультет, тому вирішили приїхали до Університету і побачити все своїми очима.

   - Яке у Вас враження від знайомства з факультетом і його структурними підрозділами?
   - Мені дуже сподобався факультет ветеринарної медицини та університет в цілому. Я ознайомилася із територією університету, у 12 корпусі відвідала навчальні лабораторії та лекційні аудиторії, вразив музей кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка з величезною кількістю унікальних препаратів, секційні зали, де займаються студенти.
   Також приємно було відвідати ННВЦ Клінічний центр «Ветмедсервіс» з клінікою дрібних і продуктивних тварин, лабораторії для дослідження крові, банк крові, госпіталь для тварин, кабінети для УЗД- та рентгенодіагностичних досліджень. З нетерпінням чекаю вступу до Національного університету біоресурсів і природокористування України.

   - Кіра, що б Ви хотіли побажати своїм ровесникам-абітурієнтам?
   - У першу чергу, міцного здоров’я, закінчення війни і нашої перемоги та швидшого повернення до безпечного і мирного життя. По-друге, плідної праці та легкого навчання, щоб вони змогли досягти своїх мрій.

   Дякуємо Кірі за те, що відвідала наш Університет, і бажаємо успішного вступити на омріяну професії.

Розмову провів Тарас Савчук,
заступник декана ФВМ

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook