Проведено відкриту лекцію доцентом Л.В. Вагалюк

9 лютого 2024 року
На кафедрі екології агросфери та екологічного контролю в онлайн режимі 9 лютого 2024 року на 2 парі відбулася відкрита лекція доцента кафедри Вагалюк Людмили Володимирівни з дисципліни «Прикладна екологія» для студентів 3 курсу ОС «Бакалавр» зі спеціальності 162 «Біотехнології та інженерія» факультету захисту рослин, біотехнологій та екології на тему: «Прикладна екологія. Поняття, об’єкти та методи досліджень».
Лекційний матеріал був представлений різноманітними наочними метолдами навчання, інформаційним підґрунтям для відображення матеріалу. На лекції були висвітлені основні методи прикладних екологічних досліджень, визначені об’єкти вивчення в екології. Також під час заняття були проаналізовані  основні сфери досліджень прикладної екології.
На лекційне заняття завітали науково-педагогічні працівники з кафедри екології агросфери та екологічного контролю, зокрема кандидат педагогічних наук, доцент Строкаль В.П., кандидат сільськогосподарських наук, доцент Бережняк Є.М., кандидат сільськогосподарських наук, доцент Наумовська О.І., кандидат сільськогосподарських наук, доцент Паламарчукк С.П., кандидат сільськогосподарських наук, доцент Павлюк С.Д., кандидат сільськогосподарських наук, доцент Сербенюк А.А. Зокрема вони зазначили, що в лекційному матеріалі представлені ключові моменти прикладної екології як науки знань. Варто зазначити, науково-педагогічні працівники та студенти активно приймали участь в обговоренні загальних екологічних положень, долучались до наукової дискусії.
 
 
 
Віта Строкаль,
к.пед.н., доцент,
доцент кафедри екології агросфери та

 екологічного контролю 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook