Старостат на факультеті ІТ: початок семестру - продовження наполегливої роботи, колективної відповідальності за якість освітнього процесу

9 лютого 2024 року

07 лютого відбулося зібрання студентського активу факультеті інформаційних технологій. Старости 1-4 курсів були запрошені на захід де в конструктивній та родинній обстановці були обговорені основні питання порядку денного, а саме:

  • Про початок весняного семестру та основні питання організації освітнього процесу.
  • Про інструкції щодо дій під час воєнного стану.
  • Про дотримання правил проживання в гуртожитках.
  • Про процедури вступу до магістратури для студентів 4 курсів.
  • Про виконання старост своїх обов’язків.
  • Про опитування студентів щодо задоволеності викладанням дисциплін 1 семестру.

Зібрання відкрила декан факультету Олена Глазунова, яка привітала студентів, побажала результативного семестру.

Жваво обговорювались питання ліквідації академічної заборгованості та посилення відповідальності всіх учасників освітнього процесу. Декан факультету повідомила старостам про кількість відрахованих студентів на факультеті та про необхідність у наполегливій двосторонній роботі всіх учасників освітнього процесу.

Питання дотримання правил перебування в гуртожитках НУБІП України обговорювались через призму результатів відвідування гуртожитків адміністрацією факультету.

Особливу увагу було акцентовано на контролі відвідування навчальних занять. До студентів випускних курсів була доведена інформація про процедуру державної атестації для присвоєння відповідних кваліфікацій та про очікувані вимоги для вступу на освітні програми магістратури.

 

Наталія Клименко,
заступник декана факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook