Процедура захисту теми та методики досліджень пройшла у НДІ лісівництва та декоративного садівництва

6 лютого 2024 року

 30 січня 2024 року аспіранти освітньо-наукових програм «Лісове господарство», «Садово-паркове господарство», «Деревообробні та меблеві технології» відповідних спеціальностей пройшли процедуру захисту теми та методики дисертаційного дослідження.

На виконання наказу ректора в інституті відбулося засідання комісії у змішаному форматі, на якому аспіранти першого року навчання трьох спеціальностей представили презентації своїх майбутніх дисертаційних дослідженнях.

 

Аспіранти денної форми навчання особисто доповідали про вибрану тему досліджень, її актуальність, особливості та перелік можливих методик дослідження та прогнозовані результати для науки та виробництва. Здобувачі вечірньої та заочної форм навчання презентували свої результати в он-лайн форматі.

 

Комісії під головування гарантів освітно-наукових програм проф. Миронюка В.В, проф. Колесніченко О.В., та проф. Пінчевської О.О. високо оцінили роботу аспірантів та їх звітні матеріали щодо обраної теми та методики дослідження. Співробітники інституту, які були присутні на засіданні, активно задавали питання та приймали участь в обговореннях та дискусіях.

 

 

Обговорення тем і методики дисертаційних досліджень відбувалося в дружній атмосфері, аспіранти, хоча й трохи схвильовані, залишились задоволеними дискусією і порадами, що надавали колеги. За результатами обговорення всі комісії погодили презентовані здобувачами формулювання тем дисертаційних досліджень, зміст роботи та підібрані методики.
Тож бажаємо нашим здобувачам подальшої успішної та плідної роботи!

Олександр БАЛА
Директор НДІ лісівництва та декоративного садівництва

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook