Просвітницька діяльність викладачів кафедри аграрного, земельного та екологічного права ім. академіка В.З. Янчука

30 січня 2024, 11:49

    30 січня 2024 р. відбулася онлайн презентація Академії сільського розвитку ГО «Спілка сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні», в якій прийняли участь власники бізнесу, представники центральних та місцевих органів влади, територіальних громад, громадських організацій, освіти і науки.

 

Професорка кафедри аграрного, земельного та екологічного права ім. академіка В.З. Янчука НУБіП України Олена Гафурова і доцентка кафедри земельного та аграрного права Київського національного університету імені Тараса Шевченка Світлана Марченко виступили із доповіддю «Як здійснювати діяльність у сфері сільського зеленого туризму: нюанси законодавства». 

 

 

Для майбутніх слухачів Академії було розроблено і представлено орієнтовну структуру навчального курсу, який має охоплювати різнобічні аспекти правового забезпечення діяльності у сфері СЗТ. Зокрема, це: питання правового становища суб’єктів господарювання, які здійснюють відповідну діяльність, порядок надання послуг з розміщення, харчування туристів тощо, законодавчі вимоги до використання земель у сфері СЗТ, правове регулювання оподаткування доходів, отриманих у процесі цієї діяльності.

Олена Гафурова,
професорка кафедри аграрного, земельного
та екологічного права ім. академіка В.З. Янчука
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook