Завершальний день семінару-навчання: практичні питання діяльності університету

2 лютого 2024 року
  Третій й завершальний день університетського семінару-навчання керівників підрозділів, науково-педагогічних та педагогічних працівників був присвячений виключно практичним аспектам діяльності університету, характеризувався динамічністю та конкретними кейсами.

 

  Про основні принципи організації вступної кампанії 2024 року доповів відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський.

 

  Актуальну проблематику особливостей підготовки до акредитації освітніх програм у 2024-2025 навчальному році підняли у виступах завідувач навчально-методичного відділу Лариса Кліх та завідувач відділу аспірантури Віталій Вакуленко.

 

 

  На специфіку організації практичного навчання студентів університету наголошено в доповіді заступника начальника навчального відділу з практичного навчання Олега Бачинського.

  Важливість ефективного використання навчального порталу для підтримки денної та дистанційної форм навчання розкрита у виступі Максима Мокрієва, керівника центру дистанційних технологій навчання.

  Професорка кафедри соціальної роботи та реабілітації Інна Осадченко представила авторські методики реалізації психологодидактичного підходу до навчання в університеті у контексті загальної емоційної кризи. А її колега – доцентка кафедри психології Людмила Омельченко яскраво доповіла про психологічні чинники ефективного педагогічного спілкування.

 Володимир Отченашко,
начальник науково-дослідної частини

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook