Кураторська година із студентами 3 курсу спеціальності "Соціальна робота"

1 лютого 2024 року
1 лютого було проведено кураторську годину з 3 курсом спеціальності «Соціальна робота».
Студенти разом з куратором обговорили нагальні питання навчального процесу та підготовки до навчального семестру. Студенти групи СР-21003б виступили з ініціативою зміни замісника старости, тому під час зустрічі обов`язки замісника старости групи було передано – Марії ВОВЧЕНКО. Вітаємо її з новою посадою та бажаємо успіхів!
 
Куратор групи Вікторія БУДЕГАЙ наголосила на необхідності сумлінного відвідування занять, своєчасного виконання завдань з навчальних дисциплін, особливостях навчання здобувачі ввищої освіти за індивідуальним графіком та правил поведінки під час оголошення сигналу «Повітряна тривога», адже безпека під час війни є актуальною проблемою сьогодні. Життя в сучасній дійсності дуже складне, і знання безпеки життєдіяльності є життєво важливою складовою.
Такі зустрічі є постійними і сприяють успішному навчанню, дотриманню правил особистої безпеки та проведенню культурного дозвілля.
Ми чудово провели час, поспілкувалися, обговорили плани на студентське майбутнє кожного. Бажаємо всім успішного навчального семестру!
Куратор Вікторія БУДЕГАЙ
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook