На зустрічі студентів 3 курсу 11 групи факультету ветеринарної медицини з наставником розглянуто питання освітньо-виховного процесу

5 лютого 2024 року

На початку лютого відбулася зустріч наставника Григорія Бойка зі здобувачами 3 курсу 11 групи. Метою зустрічі було обговорення освітньо-виховного процесу в другому семестрі 2023-2024 н.р.

На початку зустрічі наставник групи Григорій Бойко ознайомив студентів з подіями, що відбулися на факультеті ветеринарної медицини та в Університеті.

Далі зупинились на питаннях організації освітнього процесу на факультеті у другому семестрі 2023-2024 н.р. Довів до присутніх розклад занять. Нагадав, що розпочинаємо навчання за знаменником з 5 лютого у змішаному форматі де лабораторні заняття очно, а лекції дистанційно. Доведено інформацію щодо графіку сесії у цьому семестрі. Звернув увагу на ліквідації окремих студентів заборгованості за навчання. Також наставник зосередив увагу на вибіркових дисциплінах та вимогах до проходження практики.

Староста групи Дарія Нікітіна зупинилась на питаннях дотримання умов проживання у гуртожитку №6 та персонального військового обліку студентів в Університеті.

Студенти групи поставили ряд питань та отримали чіткі, лаконічні і аргументовані відповіді на них.

Дарія Нікітіна

староста 11 групи 3 курсу факультету ветеринарної медицини

Григорій Бойко

наставник групи, доцент кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook