НПП кафедра глобальної економіки взяли участь у Зимовій економічній школі «Україна-ЄС, кроки до вступу: регіональний вимір»

31 січня 2024 року

 З 25–31 січня 2024 року відбулася захоплююча подорож у світ економіки та євроінтеграції ЗИМОВА ЕКОНОМІЧНА ШКОЛА «Україна-ЄС, кроки до вступу: регіональний вимір». Понад 800 учасників з усієї України: студенти бакалаври і магістри, аспіранти, докторанти, професори і доценти, наукові співробітники, дипломати, економісти, юристи, представники влади і бізнесу.

У роботі заходу прийняли участь і представники нашої кафедри глобальної економіки д.е.н. проф. Наталія ВДОВЕНКО, к.г.н., доц. Юлія ПЕРЕГУДА, асис. Марина ПАВЛЕНКО, зав. лаб. Анастасія ЯЦУН, здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти в особі старости 1-го курсу Софії ХОЛОДНОЇ спеціальності 051 «Економіка» ОПП «Міжнародна економіка» та аспіранти кафедри.
Організаторами заходу, а саме Івано-Франківським осередком Всеукраїнської Асоціації економістів-міжнародників та кафедрою міжнародних економічних відносин Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника було зібрано фахівців, відданих пріоритетній справі. Протягом тижня учасники Зимової економічної школи змогли відвідати лекції провідних вчених у галузі міжнародних відносин, дипломатів та практиків.
Програма Зимової економічної школи 25-31.01.2024 р.

Такий захід є чудовою нагодою для фахівців і науковців не тільки обмінятися досвідом, новими напрацюваннями, досягненнями, відкриттями, а й розширити свої знання та знайомства в галузі євроінтеграції, а також дякуємо учасникам школи за надану можливість поспілкуватися з колегами з різних країн і збагатитися новими знаннями. 

Дякуємо ВГО «Всеукраїнська Асоціація економістів-міжнародників» за організацію такого важливого заходу та запрошення долучитись до нього, лекторам - за корисну інформацію.
 

Марина ПАВЛЕНКО, асистент кафедри глобальної економіки
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook