Економічний факультет активно готується до акредитації освітніх програм

25 січня 2024 року
    Питання акредитації освітніх програм в університетському житті є важливим процесом, адже акредитована освітня програма – це можливість ділитися знаннями, а також навантаження для викладачів. Тому успішна акредитація освітньої програми передбачає процес підготовки задля визначення актуальних проблем та шляхів їх вирішення.
 

   24-25 січня 2024 р. відбулася зустріч декана економічного факультету Анатолія Діброви з гарантами освітніх програм ОС «Бакалавр» та ОС «Магістр» спеціальностей 051 «Економіка», 071 «Облік і оподаткування», 072 «Фінанси, банківська справа і фондовий ринок», 076 «Підприємництво та торгівля» в ході якої обговорили підготовку до майбутньої акредитації. В процесі наради визначили ключові напрямки дій та орієнтовні дати підготовки матеріалів.
   Декан факультету, професор Анатолій Діброва, акцентував увагу на важливості процесу акредитації як гарантії відповідності освітніх програм встановленим стандартам якості. Він окреслив основні завдання, серед яких оновлення навчальних планів, висвітлення актуальної інформації на сайтах кафедр, підготовка відомостей самооцінювання тощо.
  Гаранти освітніх програм в ході дискусії обговорили можливості щодо удосконалення навчальних планів з врахуванням досвіду провідних вітчизняних та міжнародних університетів, посилення практичної складової, узгодили загальні підходи до формування матриці відповідності визначених Стандартом результатів навчання та уточнили терміни подання матеріалів для підготовки до акредитації.
    Також в процесі обговорення було розглянуто інші питання щодо організації навчального процесу, підготовки до навчального семестру тощо.
 
Леся Воляк,
заступник декана економічного факультету

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook