Кафедра педагогіки запрошує випускників школи №111 м. Києва на навчання за спеціальністю «Професійна освіта»

18 січня 2024, 12:09

На початку нового року завжди хочеться почати життя спочатку. От і ми, викладачі кафедри педагогіки, вирішили започаткувати нову традицію - зустрічі з учнями випускних класів «Школа юного педагога».

В межах школи 16 січня 2024 р. відбулась онлайн профорієнтаційна зустріч з учнями 11-А та 11-Б класів школи І-III ступенів №111 імені С.А. Ковпака Дарницького району міста Києва. НУБіП України, гуманітарно-педагогічний факультет, кафедру педагогіки представляли професор Оксана Васюк та доценти Світлана Виговська і Леся Маценко.

Спеціальність «Професійна освіта» має ряд переваг а саме: навчання за кошти державного замовлення; можливість проектування власної траєкторії професійного зростання відповідно до інтересів; поєднання гуманітарної підготовки з підготовкою у галузі агропромислового комплексу; здобуття освіти за кордоном за програмою подвійних дипломів; для 100 відсотків вступників - поселення у гуртожиток; можливість здобуття офіцерського звання (навчання на кафедрі військової підготовки); розгалужена мережа баз практичного навчання.

Наші випускники мають можливість працювати на керівних посадах, у системі управління освітою, зокрема, Міністерстві освіти і науки України, районних та обласних відділах освіти; на підприємствах та організаціях з виробництва, зберігання та переробки продукції сільського господарства та харчових технологій; у науково-дослідних закладах, консультаційних центрах; в юридичних установах із надання експертних послуг; коучами та тренерами з формування корпоративної культури персоналу агрокомпаній; започаткувати власну справу у сфері освіти чи агропромислового виробництва.

Звертаємо Вашу увагу на умови вступу та навчання. Відповідно до Правил прийому вступ на основі повної загальної середньої освіти і на базі молодшого бакалавра (молодшого спеціаліста) буде проходити наступним чином. Для вступу на бюджет потрібно: заява; національний мультипредметний тест (НМТ) або ЗНО (українська мова і математика обов’язкові, третій предмет - на вибір); мотиваційний лист. Для вступу на контракт потрібно: заява; мотиваційний лист; без НМТ і ЗНО.

Ви запитаєте, чому саме «Професійна освіта»? Відповідаємо:

  1. Освітня програма «Професійна освіта» визначена пріоритетною Міністерством освіти і науки України. А це означає - наявність великої кількості місць для навчання за державним замовленням.
  2. Якщо ви - випускник школи, гімназії чи ліцею, то, крім педагогічної освіти, отримаєте ще й додаткову виробничу спеціалізацію (аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології). Випускники коледжів і технікумів продовжуватимуть поглиблювати свій попередній фах. А це подвоює можливості для працевлаштування та отримання високої зарплатні.
  3. Під час навчання кожен охочий зможе пройти закордонне стажування чи виробничу практику у кращих вітчизняних та іноземних вишах і підприємствах.
  4. Якщо обираєте «Професійну освіту» - маєте можливість паралельно навчатися в Поморській академії у Слупську (Польща), а по завершенню отримати «подвійний диплом»: один - НУБіП України, а інший - університету-партнера.
  5. Під час навчання за спеціальністю «Професійна освіта» на Вас чекають тренінгові заняття, творчі майстерні, максимум практики, екскурсії на виробництво, вивчення фахових предметів іноземною мовою та активне студентське життя.
  6. Свій досвід і знання Вам будуть передавати професор кафедри педагогіки і ректор університету, міністр освіти і науки України 2005-2007 років С.М. Ніколаєнко, доктори наук, провідні педагоги, громадські та політичні діячі, зарубіжні професори, успішні представники агробізнесу.
  7. Ви будете навчатися у одному з найкращих університетів України та отримаєте диплом державного зразка.

Звертаємо Вашу увагу на можливість навчання на підготовчих курсах та участі в олімпіаді у НУБіП України. Учасники олімпіади за результатами тестування отримають іменний Сертифікат учасника олімпіади НУБіП України. Також участь у олімпіаді буде врахована при розгляді мотиваційного листа при вступі. Щодо підготовчих курсів, то їх проходження також закінчується отриманням Сертифіката та додає до результатів НМТ 10 додаткових балів при вступі. На курсах є можливість отримати підготовку з таких навчальних дисциплін: українська мова та література, математика, хімія, біологія, історія України, іноземні мови, фізика, географія. Курси працюють як очно так і дистанційно. Запис на курси триває.

Ваше навчання на бакалавраті триватиме 4 роки, а результатом стане диплом бакалавра державного зразка (кваліфікація «Бакалавр з професійної освіти»), який дозволить працевлаштуватися в органах управління освітою, у закладах вищої освіти на керівних посадах та на посадах викладача спеціальних дисциплін, методиста, вихователя, інспектора а також у агробізнесі.

Ви маєте можливість навчатися за індивідуальним графіком та паралельно працювати за фахом. В університеті є військова кафедра, тому як хлопці, так і дівчата можуть отримати військове звання молодшого лейтенанта. В університеті створені всі умови для занять творчістю та спортом.

Шановні абітурієнти, якщо Ви хочете більше дізнатися про спеціальність, поспілкуватися з викладачами, ми з радістю дамо відповіді на усі Ваші запитання. Приєднуйтесь до вебінарів, телефонуйте, пишіть, приходьте в університет.

Не пропустіть можливість дізнатися більше про цікаву та перспективну спеціальність «Професійна освіта» (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)!

Щиро дякуємо за допомогу в організації зустрічі з учнями директору школи Юрченко Валентині Степанівні, соціальному педагогу школи, випускниці гуманітарно-педагогічного факультету Іващенко Марині Сергіївні, класному керівнику 11-А класу Подставкіній Ірині Миколаївні і класному керівнику 11-Б класу Ковальській Юлії Олександрівні.

Сподіваємося, що учні школи І-III ступенів №111 імені С.А. Ковпака успішно складуть НМТ та поповнять ряди студентів Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Додаткову детальну інформацію можна отримати безпосередньо на кафедрі педагогіки: м. Київ, вул. Горіхуватський шлях 19, навч. корп. № 1, к. 24а, 71а, або за телефонами:

067-964-13-19; 095-865-48-64 - Виговська Світлана Володимирівна.

050-469-16-72 - Васюк Оксана Вікторівна.

067-775-34-64; 093-142-41-19. Маценко Леся Миколаївна.

 

Запрошуємо Вас відвідати День відкритих дверей нашого Університету!

Ми чекаємо саме на Вас!

 

професор кафедри педагогіки Васюк Оксана Вікторівна,
доцент кафедри педагогіки Виговська Світлана Володимирівна,
доцент кафедри педагогіки
Маценко Леся Миколаївна

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook