Акредитаційна експертиза освітньої програми «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» за першим рівнем вищої освіти у НУБіП України
З 25 по 27 січня 2024 року на факультеті тваринництва та водних біоресурсів Національного університету біоресурсів і природокористування України, згідно з наказом Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти від 12.01.2024 року № 15-Е, буде працювати експертна група щодо проведення акредитаційної експертизи у віддаленому (дистанційному) режимі за спеціальністю «204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» (ID у ЄДЕБО 24677) освітньої програми «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» за першим рівнем вищої освіти (справа № 23/АС-24) у складі:
- ДИМАНЬ Тетяна Миколаївна, доктор сільськогосподарських наук, (Білоцерківський національний аграрний університет) – керівник експертної групи;
- ВАЩЕНКО Павло Анатолійович, доктор сільськогосподарських наук, (Полтавський державний аграрний університет);
- ТКАЧОВ Анатолій Валерійович (Інститут тваринництва Національної академії аграрних наук України, здобувач вищої освіти).
Інформація про відкриту зустріч з експертною групою Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти під час проведення акредитаційної експертизи за освітньою програмою «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» для всіх охочих буде оприлюднена додатково.
Деканат факультету тваринництва та водних біоресурсів