Студмістечко: вдосконалення укриття гуртожитку №4

12 січня 2024 року
  Станіслав Ніколаєнко, ректор університету, приділяє особливу увагу загальному стану укриттів, їх достатньому укомплектуванню, підкреслюючи необхідність постійного вдосконалення умов для студентів.

  З початку повномасштабного вторгнення, в укриттях гуртожитків кампусу проведено косметичні ремонти, закуплено шанцевий інструмент, первинні засоби пожежогасіння, медичні аптечки. Столярним цехом університету виготовлено стільці та лавки для збільшення посадкових місць. Окрім цього оновлено і розміщено план-схеми руху в укритті.
  Дотримання безпекових заходів під час війни є важливим питанням сьогодення. У наш час «комфортно» означає надійні умови, що напряму пов’язані з достатнім рівнем забезпечення укриття. Тож комфортне перебування під час можливої небезпеки є основним завданням керівництва.

  У гуртожитку №4, що розташований на вул. Оріхуватська, 4 обладнано укриття, що слугує місцем захисту не лише для студентів, а й мешканців прилеглих будинків. Також в укритті виділена кімната (яка під час ремонту тимчасово мігрує з однієї частини укриття в іншу) для дітей із садочку, що знаходиться неподалік.

 

  Спільно із ремонтно-будівельною бригадою університету, відділом головного інженера, механіка і енергетика, станом на зараз проводиться його капітальний ремонт. Наразі підлогу повністю залили стяжкою і вирівняли. У зв’язку зі зношенням та лущенням стін працівники ремонтно-будівельної бригади університету проводять штукатурні роботи, необхідні елементи обшивають гіпсокартоном. Найближчим часом планується облаштування місця загального користування (встановлення туалету і умивальника). Важливо зазначити, що укриття, будучи розділеним на дві частини, повноцінно функціонує навіть під час ремонту.

 

 

  В єдності сила нашого народу. Чудово бачити, як університетська спільнота об’єднується задля спільної справи. Ректорат піклується про комфорт та безпеку своїх студентів.
  Дякуємо кожному хто вкладає свою частинку задля великої справи.

 

 

Марта Колич, Мирослава Терлецька,
фахівчині студентського містечка

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook