Підбиваємо підсумки навчання в осінньому семестрі

8 січня 2024 року
Київ

Починаючи з другої половини грудня викладачі кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну, які є наставниками студентських груп, проводили підбиття підсумків останньої іспитової сесії студентів науково-навчального інституту лісового і садово-паркового господарства. Таке обговорення результатів сесії у вигляді zoom-зустрічі проходило і серед студентів групи третього курсу СПГ2101.

За результатами семестрового контролю троє студентів групи отримали середній бал щодо навчання вище 90, тринадцятеро – вище 80, сімнадцять – вище 75 балів. Повністю виконали семестровий навчальний план і не мають заборгованості 21 студент із числа 30 студентів групи.
Водночас, на час зимової сесії дев’ятеро студентів групи не впоралися зі навчальною програмою в повному обсязі й мали заборгованості з окремих дисциплін, насамперед із таких, як «Декоративні розсадники і насінництво» (семеро студентів), «Ландшафтнпа архітектура» (шестеро студентів) і «Основи аранжування» (також шестеро студентів).
Також, на жаль, двоє студентів групи з різних причин так і не приступили до занять в цьому семестрі. Втім, ми сподіваємося, що до початку наступного семестру всі наші студенти знайдуть в собі сили впоратися з навчальною програмою, а в подальшому навчанні ще й покращать свої особисті показники.

Ольга Зібцева,

доцент кафедри
ландшафтної архітектури та фітодизайну

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook