Представники кафедри організації підприємництва та біржової діяльності прийняли участь у конференції «Victory Harvest»

25 грудня 2023, 23:05

 

 

19 грудня 2023 року співробітники кафедри організації підприємництва та біржової діяльності професор Радько Віталій Іванович та доцент Нікітченко Сергій Олександрович прийняли участь у аграрній конференції «VictoryHarvest» – наймасштабніший після вторгнення російської федерації у 2022 році. 
  Захід був організований Благодійним фондом «Жнива Перемоги» завдяки підтримки TheHowardG. BuffetFoundation та відбувався в конгресно-виставковому центрі «Парковий». 
 
  Конференцію відкрили Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Сольський, заступник Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Юрій Васьков, заступник посла США в Україні Роб Нідем, народний депутат України, голова Наглядової ради фонду «Жнива Перемоги» Дмитро Соломчук.
 
  Беззаперечною родзинкою стали виступ Говарда Г. Баффета як основного ініціатора даного дійства, можливість поспілкуватися та поставити йому актуальні запитання.
  Говард Баффет – американський бізнесмен, філантроп, фермер та найбільший приватний донор України. На конференції було озвучено, що фонд вже надав підтримку українським фермерам на 500 млн дол. США і не тільки не планує зупинятися на цьому, а й має на меті розширювати програму підтримки Україні.
  Співробітники кафедри організації підприємництва та біржової діяльності прийняли активну участь у обговореннях та консультаціях під час конференції.
  Зокрема, з народним депутатом України, головою Наглядової ради фонду «Жнива Перемоги» Дмитром Соломчуком та заступником директора Місії USAID в Україні Теодорою Делл обговорили можливості залучення експертів кафедри організації підприємництва та біржової діяльності та НУБіП в цілому до розвитку програм підтримки підприємницької діяльності в аграрній сфері, залучення наукової спільноти та аспірантів, ідентифікації нагальних потреб агробізнесу, розробки рекомендацій щодо підвищення рівня його стійкості та конкурентоздатності.
 
  
  Крім того відбулися зустрічі з представниками громадських організацій, аграрних компаній та фермерів з метою налагодження плідної співпраці та поєднання інтересів науки та бізнесу.
  Кафедра організації підприємництва та біржової діяльності приділяє значну увагу розширенню співробітництву зі стейкхолдерами, які зацікавлені у розвитку аграрної сфери, залученні наукової спільноти та презентації потенціалу НУБіП України з метою реагування на сучасні виклики, які стоять перед державою та її аграрним сектором.
 
 
Руслан Любар,
доцент кафедри організації підприємництва та біржової діяльності
  
 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook