Профорієнтаційна робота допомога у виборі професії

30 січня 2024 року
Згідно з планом проведення профорієнтаційної роботи факультету захисту рослин біотехнології та екології 26 січня 2024 року старший викладач кафедри екології агросфери та екологічного контрою Анна Сербенюк, відвідала із профорієнтацією ЗЗСО І-ІІІ ступенів №6 міста Гайсин Гайсинської міської ради.
Правильний і свідомий вибір професії та навчального закладу — це моральне задоволення, висока самооцінка. Водночас це й висока продуктивність праці, висока якість продукції. Вибір професії — точка, в якій сходяться інтереси особистості та суспільства, де можливе й необхідне поєднання особистих і загальних інтересів. Зустріч відбулася із учнями 10 та 11 класів, які з цікавістю прослухали і переглянули  надану інформацію.
 
Під час зустрічі Анна Сербенюк ознайомила майбутніх абітурієнтів щодо переваг і перспектив навчання в НУБіП України.
Проінформувала про спеціальності, які можна здобути навчаючись на базі університету, особливо на факультеті захисту рослин біотехнологій та екології, де здійснюється підготовка висококваліфікованих фахівців.
 
Зацікавила учнів інформація про навчальну, культурно-масову роботу, спортивне життя студентів та стажування за кордоном. Випускники намагались більше дізнатись про фах який вони можуть отримати під час навчання, їх переваги на ринку праці та місця майбутнього працевлаштування. А потім жваво почали задавали багато запитань: цікавились умовами проживання в гуртожитку, чи є можливість стажування за кордоном, отримати подвійний диплом, яка ймовірність працевлаштування за фахом.
 
Учні з інтересом слухали інформацію про НУБіП України, спеціальності факультету захисту рослин біотехнологій та екології й відповідні професійні можливості, умови навчання та якість вищої освіти, виробничі практики за кордоном, спортивні й культурно-мистецькі секції, військову кафедру тощо. НУБіП України – один із найкращих вузів нашої країни. Тут є всі умови для отримання якісної освіти, бути компетентним по своїй професії та конкурентоспроможним на ринку праці.
Майбутні студенти були вдячні за візит і обіцяли завітати на дені відкритих дверей Національного університету біоресурсів і природокористування України.
 
Старший викладач кафедри екології агросфери
та екологічного контролю

Сербенюк Анна 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook