Участь членів наукових гуртків кафедри будівництва у міжнародній науково-технічній конференції «Сучасні будівельні конструкції з металу та деревини», ОДАБА, 9-10 червня 2023 р.

9 червня 2023 року
м. Київ

9 та 10 червня 2023 року відбулася міжнародна науково-технічна конференція «Сучасні будівельні конструкції з металу та деревини», організатором якої виступили Одеська державна академія будівництва та архітектури МОН України, Rzeszów University of Technology (Польща) та University of Rijeka (Хорватія).
Члени наукових гуртків і викладачі кафедри будівництва зав. каф. Бакулін Є.А. (керівник гуртка "Сучасна архітектура"), проф. Яковенко І.А. та ст. викл. Бакуліна Є.А. прийняли участь у роботі конференції з доповіддю на тему: «Моделювання дійсної роботи сталевих ферм покриття конверторного цеху за наслідками його руйнування».
Колектив кафедри будівництва факультету конструювання та дизайну щиро вдячний організаторам конференції (зав. каф. металевих, дерев’яних і пластмасових конструкцій ОДАБА Гілоду Олександру Юрійовичу, проректору з наукової рооби ОДАБА, професору Кровякову Сергію Олексійовичу) за підтримку, організацію та надану можливість участі у пленарному засіданні конференції.
Бажаємо Вам міцного здоровя’я, терпіння, наснаги та нових наукових здобутків, які безумовно будуть впливати на розвиток наукового потенціалу та стрімке і швидке відновлення нашої держави!

Євгеній Бакулін

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook