ВРУЧЕНННЯ ДИПЛОМ СТУДЕНТАМ 1 КУРСУ «МІЖНАРОДНА ЕКОНОМІКА», ЩОДО ВКЛЮЧЕННЯ ДО ВСЕКРАЇНСЬКОЇ АСОЦІАЦІЇ ЕКОНОМІСТІВ-МІЖНАРОДНИКІВ

1 грудня 2023, 19:26
НУБіП України
Студенти 1 курсу враховуючи активну участь в науковому житті економічного факультету і розширення своїх знань, мали змогу увійти в Асоціацію економістів – міжнародників.
Метою діяльності Асоціації є об’єднання зусиль, інтелектуальних та матеріальних ресурсів навчальних закладів, наукових установ та суб'єктів господарювання в напрямах підвищення якості підготовки економістів-міжнародників та кваліфікації викладачів відповідних предметів, створення сприятливих умов для організації наукових дискусій і фундаментальних досліджень української економічної науки у сфері міжнародних економічних відносин та глобалізаційних процесів.
Студенти матимуть змогу користуватись значним спектром інструментів для науковців: від можливості використання сервісу автоматизації оформлення переліку бібліографічних посилань  (списку літератури) до широкого спектру обробки статистичних даних в наукових роботах (сервіси по обробці числових даних, візуалізації та інфографіки).
Студенти вже користуються перевагами членства в Асоціації. Дякуємо партнерам за цей проект і можливість участь наших студентів.
Куратор 1 курсу ОПП "Міжнародна економіка"
к.г.н., доцент кафедри глобальної економіки
Юлія ПЕРЕГУДА

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook