Продовжуємо традиції українського народу - "Українські вечорниці" на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології

23 березня 2015 року

Слова про Україну линули по світу з давніх-давен, про щирий і працьовитий народ, про зелені гаї, про тихі ріки та озера. Наша Україна славиться багатими традиціями. Той, хто сповнений любові та доброти до української спадщини, повертається до традицій свого народу.

   

Саме тому вже не вперше на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології проводиться чудовий захід «Українські вечорниці». Метою якого є залучення студентів до національної культури українського народу, виховання та розвиток у них здібностей естетичного сприйняття витворів мистецтва, відродження національної свідомості, пробудження інтересу до народних звичаїв та прищеплення трудових навичок студентам.

 

Під час свята було проведено конкурс на кращого кулінара серед напрямів підготовки за стравами: «Захист рослин» - млинці; «Біотехнологія» - вареники; «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування» - деруни. Проведено конкурс талантів та безпрограшну лотерею, цікаві ігри. Всі учасники даного заходу отримали гарний настрій, позитивні емоції, а також набули нових знань, вмінь та навичок.

 

Адміністрація факультету та присутні викладачі подякували студентам за чудовий вечір і побажали на майбутнє натхнення, здоров’я та сили для нових звершень.

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook