Відбувся попередній захист дисертаційного дослідження асистента кафедри Кідалової Наталії Олександрівни

1 грудня 2023 року

 Сьогодні 01.12.2023 року на кафедрі міжнародного права та порівняльного правознавства відбувся попередній захист асистента Наталії Кідалової. Тема дисертаційного дослідження «Публічний контроль за стратегічними обєктами державної власності».

 

Профеоср Ладиченко Віктор зупинився на характеристиці здобувача та відзначив, що за час навчання в аспірантурі вона проявила себе як ініціативний, працелюбний, здібний і відповідальний науковець, продемонструвала відмінні теоретичні знання, вміння вирішувати поставлені завдання, успішно пройшла педагогічну практику. Відзначив про успішне виконання здобувачкою індивідуального плану наукової роботи та індивідуального навчального плану за освітньо-науковою програмою «Право» за спеціальністю 081 «Право» (галузь знань 08 «Право»).
 
Доцент Головко Людмила,підтвердила актуальність виконаного в дисертації конкретного наукового завдання та наукову новизну отриманих результатів. Відзначила, що дослідження відповідає положенням освітньо-наукової програми «Право» за спеціальністю 081 «Право» (галузь знань 08 «Право»).
Відповідно одностайно було прийнято рішенням рекомендувати дисертаційне дослідження Кідалової Наталії дорозгляду на фаховому семінарі наукової ради.

Адміністрація кафедри

 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook