Кафедра електротехніки, електромеханіки та електротехнологій

Напрямки наукових досліджень

- Аналіз і синтез електромагнітних полів, розрахунок і оптимізація електротехнічних обладнань і конструкцій, синтез електричних і магнітних систем, аналітичні та чисельні методи розрахунку електромагнітних, теплових і інших фізичних полів і процесів, експериментальні методи досліджень електромагнітних полів і процесів. (Жильцов А.В.)

- Поліфункціональні електромеханічні перетворювачі енергії і енерго- та ресурсоощадні технології на їх  основі для отримання речовин з новими властивостями. Технології конверсії біомаси у високоякісний біогаз за скороченим терміном ферментації під впливом елетромагнітного поля. Технології енерготехнологічної переробки з гібридною системою енергозабезпечення для переробки побічних продуктів птахівництва у паливо, біологічні корми та добрива. (Заблодський М.М.)

- Дослідження взаємодії електромагнітної енергії різного спектрального складу з біологічними об’єктами. Розробка і впровадження  Smart- електротехнологій в біоінженерії. Енергоефективні електротехнологічні комплекси в аграрному виробництві та енергозбереження. (Червінський Л.С.)

- Вплив магнітних полів на технологічні процеси сільськогосподарського виробництва, вплив якості електричної енергії на електроприводи сільськогосподарських машин, вплив магнітних полів на субстрати біогазових установок. (Синявський О.Ю., Савченко В.В.)

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook