Кафедра електротехніки, електромеханіки та електротехнологій

Навчальні та виробничі практики

 

Навчальна електрослюсарна практика має за мету ознайомити студентів з основними поняттями та технологічними операціями і прийомами виконання паяльних і зварювальних робіт під час монтажу, технічного обслуговування і ремонту технологічного та енергетичного обладнання і засобів автоматики, що використовуються у виробництві.

Робоча програма

 

Виробнича електромонтажна практика має за мету ознайомлення із структурою підприємства по монтажу електрообладнання або із структурним підрозділом по монтажу електрообладнання у структурі підприємства; закріплення теоретичних знань у галузі монтажу електротехнiчного обладнання сільськогосподарських підприємств та отримання основних виробничо-монтажних навичок; вивчення технології і технологічних засобів монтажу електрообладнання; ознайомлення із типовими електромонтажними пристроями, конструкціями, виробами для монтажу.

Робоча програма

 

Виробнича експлуатаційна практика має за мету придбання практичних навиків ремонту електричних машин і апаратів; ознайомлення з технологічним устаткуванням електроремонтного виробництва, з його конструктивним виконанням, принципом дії, методами застосування; придбання практичних навиків проведення операцій випробувань основних видів електрообладнання. Під час практики студент повинен вивчити умови і стан експлуатації електрифікованих та автоматизованих установок на підприємствах різних форм власності.

Робоча програма

 

Дослідницька (переддипломна) практика має за мету закріплення, розширення, поглиблення і систематизація знань, отриманих при вивченні загально-технічних і спеціальних дисциплін на основі вивчення діяльності підприємства галузі; поглиблення знань студентів з профілюючих дисциплін, знайомство з характером роботи бакалавра за фахом, придбання навиків виконання конструкторських робіт, навиків в організації виробництва; вивчення і збір матеріалу для дипломного проектування. Переддипломна практика є однією із основних спеціальних електротехнічних практик, що проводиться для студентів ВНЗ.

Робоча програма

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook