Учасники наукового гуртка «Ресторатор» обговорювали напрями удосконалення освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес»
Студенти-учасники наукового гуртка «Ресторатор» 14 листопада 2023 року в режимі онлайн взяли участь у Всеукраїнському освітньому нетворкінгу «Практико-орієнтована підготовка фахівців з галузі 24 «Сфера обслуговування»: реалії та виклики», та дискутували щодо удосконалення освітньо-професійної програми підготовки здобувачів першого рівня вищої освіти за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа».
Під час заходу вони висували власні ідеї удосконалення переліку освітніх компонент та методик викладання, наукової студентської роботи, надавали пропозиції нових підходів до організації навчальної та виробничої практики.
Цікава, змістовна зустріч викладачів та студентів, пошук нових горизонтів якості освіти надихнули студентів на проведення досліджень у площинні вивчення досвіду вітчизняної та іноземної практики підготовки фахівців для ресторанного бізнесу.
Керівник наукового гуртка «Ресторатор»
к.е.н, доцент Гопкало Л.М.