Кафедра маркетингу та міжнародної торгівлі гостинно вітала випускників коледжів та технікумів

16 листопада 2023 року

16 листопада 2023 року кафедра маркетингу та міжнародної торгівлі, за доброю традицією, радо вітала майбутніх студентів - випускників коледжів та технікумів.

 

      Для майбутніх студентів нашого університету була можливість приєднатися до події як офлайн, так і онлайн.
    Спочатку абітурієнти ознайомилися з експозицією кафедри в головному корпусі, отримали інформуємо щодо вступу та переконалися щодо переваг фаху маркетолога.

     Вітаючи вступників на факультеті аграрного менеджменту, декан Анатолій Остапчук передусім наголосив, що проведення таких заходів є можливим тільки завдяки тому, що нас захищають ЗСУ. Також декан закликав студентів коледжів та технікумів не переривати навчання, не можна зупинятися на отриманні першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, а потрібно рухатися, розповів про активну міжнародну діяльність, доступні програми навчання за кордоном.

    Завідувач кафедри маркетингу і міжнародної торгівлі Валерій Бондаренко закликав вступників до опанування фаху маркетолога та зазначив, що на факультеті зараз багато цікавих занять проводять практики та представники бізнесу. Завжди цікавою для абітурієнтів є професія маркетолога, а що стосується маркетингу в аграрному секторі, то наш факультет є практично унікальним в Україні.


Щиро раді приймати Вас у стінах кафедри маркетингу та міжнародної торлівлі та факультету аграрного менеджменту!!! 

Чекаємо у влітку у статусі вступника НУБіП України!!! 

 

Богдана Вишнівська
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook